Podnikatelská mise doprovázející ministra dopravy Martina Kupku do Kanady

26. 08. 2022

Dovolujeme si Vás pozvat na podnikatelskou misi doprovázející ministra dopravy Martina Kupku do Kanady v termínu 25. – 29. září 2022. Misi organizuje Hospodářská komora ČR ve spolupráci se zastupitelským úřadem ČR v Ottavě.

Tato doprovodná podnikatelská mise, kterou povede viceprezident HK ČR Radek Jakubský, se uskuteční speciálním letadlem a v rámci jejího programu bude organizován podnikatelský kulatý stůl v Ottavě a podnikatelské fórum v Montrealu. Plánováno je rovněž setkání podnikatelské delegace s ministrem dopravy, zástupci velvyslanectví ČR a členy oficiální delegace a večerní společenská akce.

Mise je primárně určena pro obory civilní letectví, kosmické aktivity, udržitelný rozvoj včetně nových a inovativních technologií, infrastruktura, dopravní toky, smart cities a digitalizace.

V případě Vašeho zájmu o účast v podnikatelské misi nám, prosím, zašlete následující dokumenty:

na e-mail javorova@komora.cz, a to nejpozději do 5.9.2022. Vzhledem k omezené kapacitě Vám doporučujeme přihlásit se co nejdříve.

Záloha na účastnický poplatek za misi zahrnuje: ubytování, podíl na místních transferech, podíl na cateringu, organizace podnikatelských akcí, asistenci pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise.