Podnikatelská mise doprovázející místopředsedu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Jana Skopečka na Filipíny

20. 01. 2023

Dovolujeme si Vás pozvat na podnikatelskou misi doprovázející místopředsedu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Jana Skopečka na Filipíny v termínu 12. – 18. února 2023. Misi organizuje Hospodářská komora ČR ve spolupráci se zastupitelským úřadem ČR v Manile.

Tato doprovodná podnikatelská mise, kterou povede viceprezident HK ČR Michal Štefl, se uskuteční speciálním letadlem a v rámci jejího programu bude organizováno podnikatelské fórum v Manile a podnikatelské akce v Davau a Panglau. Plánováno je rovněž setkání podnikatelské delegace s místopředsedou PS PČR, zástupci velvyslanectví ČR a členy oficiální delegace a večerní společenská akce.

Mise je primárně určena pro obory vodohospodářský a odpadní průmysl, zdravotnictví a zdravotnické služby, doprava a logistika, potravinářství a turismus.

V případě Vašeho zájmu o účast v podnikatelské misi nám, prosím, zašlete následující dokumenty:

  • vyplněnou závaznou přihlášku,
  • firemní profil v Aj(v editovatelné verzi),
  • snímek pro prezentaci
  • scan cestovního pasu(strana s fotografií; platnost pasu min. 6 měsíců po návratu zpět do ČR)
  • očkovací certifikát (min. 2 dávky)

na e-mail javorova@komora.cz, a to nejpozději do 26.1.2022. Vzhledem k omezené kapacitě Vám doporučujeme přihlásit se co nejdříve.

Záloha na účastnický poplatek za misi činí 2600 EUR / 65.000 Kč a zahrnuje: ubytování, podíl na místních transferech, podíl na cateringu, organizace podnikatelských akcí, asistenci pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise. Členové HK ČR mají 10 % slevu.

Firemní profil_EN

slide pro prezentaci

Závazná přihláška