18. – 20. 09. 2023 Doprovodná podnikatelská mise místopředsedy vlády pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše do Velké Británie

18. 08. 2023

Hospodářská komora České Republiky si Vás dovoluje pozvat na podnikatelskou misi doprovázející místopředsedu vlády pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše v termínu 18.-20.9.2023 do Velké Británie. Misi organizuje HK ČR ve spolupráci s Úřadem vlády ČR, Velvyslanectvím ČR v Londýně a CzechInvestem.

Doprovodná podnikatelská mise, kterou povede viceprezident HK ČR Michal Štefl, se uskuteční speciálním letadlem (let do Londýna), zpět pak linkovým letem a v rámci jejího programu je plánováno Česko-britské podnikatelské fórumsetkání s investory do technologických firem a místní startupovou scénou, návštěva vybraných inkubátorů, společenské setkání s místopředsedou vlády pro digitalizaci a ministrem pro místní rozvoj Ivanem Bartošem. Setkání s velvyslankyní ČR v Londýně Marií Chatardovou.

Mise je primárně určena pro firmy z oblasti digitalizace, kybernetiky, kybernetické bezpečnosti, inovací a smart cities. 

 

V případě Vašeho zájmu o účast v podnikatelské misi nám, prosím, zašlete následující dokumenty:

  • vyplněnou závaznou přihlášku – zde,
  • firemní profil –zde (bude sloužit jako textový podklad do připravovaného katalogu firem),
  • snímek pro prezentaci – zde
  • scan cestovního pasu(strana s fotografií; platnost pasu min. 6 měsíců po návratu zpět do ČR),
  • foto účastníka pro připravovaný katalog firem (min. rozlišení 500 kB, 300 dpi, 600×800 pixelů).

 

Závaznou přihlášku a další požadované dokumenty zašlete prosím na e-mail mrazova@komora.cz v kopii na talafus@komora.cz nejpozději do 7.8.2023. Vzhledem k omezené kapacitě Vám doporučujeme přihlásit se co nejdříve.

Záloha na účastnický poplatek za misi činí 1990 EUR / 47800 Kč a zahrnuje: ubytování, leteckou přepravu, podíl na místních transferech, podíl na cateringu, organizace podnikatelských akcí, asistenci pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise. Členové HK ČR mají 10 % slevu.